Lansering av «Koppen te´n Hans» på Magnor Glassverk

Dato:9. juni 2018
Sted:Magnor Glassverk
Tid:16:00

Hans Børli fyller 100 år og i den anledning har designer Teresa Bergerud, Hovedkomiteen for Hans Børli-jubileet, Hans Børli selskapet og Magnor Glassverk samarbeidet om 4 unike kaffekopper med sirlige tegninger og visdomsord fra diktene.
Kom og prøv kaffekoppen og ei nystekt brødskive med syltetøy fra Ingelsrud Gård. Kaffen serveres sammen med
diktopplesning og designerens tanker bak produktet i selskap med fengende musikalske godbiter.

Kl. 16 er det Monika Walter, Kjetil Hjerpset og Håkon Hauer som står for musikken til Æftaskaffen inne på glassverket. Randi Heggland Strøm leser dikt i samtale med Teresa Bergerud.

Hele Magnordagen blir preget av musikk og ulike Børli-innslag. Solveig Hem Sørli stiller med egen komponerte Børli-viser sammen med både Vestmarka sangkor og trio. Vivvi-Ann Huse og Håkon Hauer utgjør trioen sammen med Solveig. De unge talentene på fiolin, Amalie og Sara Lorch Falck blir også å høre i løpet av dagen. Følg programmet på https://www.facebook.com/events/189013081891873/.

Vi anbefaler en tur til Magnor, ikke bare for å oppleve underholdningen og smake på kaffen fra de nye koppene, men også for å oppleve et yrene sommerliv i sentrum av Magnor og delta på ulike aktiviteter. Det blir mulighet for å prøve glassblåsing.

Arrangør: Magnor Glassverk i samarbeid med Hans Børli-jubileet