Nye spor etter Børli

I anledning 100-årsjubileet for Hans Børli har Teater Innlandet, Turnéorganisasjonen, Ringsaker Bibliotek og Hovedkomiteen for Hans Børli-jubileet gått sammen om prosjektet «Nye spor etter Børli». Den 30. oktober avsluttet hele prosjektet med forestillingen Nye spor etter Børli – det ble en nær og personlig diktforestilling av og med niendeklassinger fra Ringsaker, på Ringsaker Bibliotek i Brumunddal. Ungdommene imponerte med egne dikt og framføringen var iblandet Hans Børlis egne originaldikt.

Gjennom kreative skriveøvelser med forfatter Ted M. Granlund har niendeklassingene i Ringsaker blitt bedre kjent med Børlis tekster og prøvd å finne sitt poetiske blikk på eget liv. For at disse diktene skal få et større publikum ble børlibloggen.no opprettet. Der blir elevene  invitert til å legge ut sine egenskrevne dikt, tegninger, malerier, foto og video.

Ta gjerne en titt på Børlibloggen: https://borlibloggen.no/